{{ item.title }}

Ketem Merkezleri

Chatbot Uygulaması Aydınlatma Metni

Roche Müstahzarları Sanayi Anonim Şirketi (“Şirket”)’ ne ait https://yasamicin.com/‘un bir hizmeti olan Chatbot uygulaması üzerinden gerçekleştireceğiniz görüşmelerde kimliğinizi teşhis etmeye yarayan ve 6698 sayılı Kanun uyarınca “kişisel veri” niteliği taşıyan kişisel verilerinizi talep etmemekte ve arka planda toplamamaktayız. Chatbot uygulaması anonim şekilde sağlık ve yaşam konularına ilişkin sorularınızı bizlerle paylaşmanıza ve sizlere bu yönde anında cevap verebilmemize imkan sağlayan bir uygulamadır. Bu kapsamda, gizliliğinize ilişkin hassasiyetimize istinaden görüşme içeriklerinde kişisel verilerinizi paylaşmamanızı önemle rica ederiz.

Bununla birlikte görüşme esnasında kendi inisiyatifinizle bizlerle kişisel verilerinizi paylaşmanız halinde, ilgili verileriniz hiç bir şekilde aktif bir kullanıma tabii tutulmadan ve sistemlerimizde muhafaza edilmeden görüşmenin sona ermesiyle birlikte derhal 6698 sayılı Kanun ve ilgili mevzuatına uygun şekilde silinecektir.

Anonim içerikler ise sorularınıza dönüş yapabilmek ve, gerekli ve ilgili hallerde çalışmalarda istatistiki bilgi olarak kullanılmak üzere sistemlerimizde bilgi güvenlik standartlarına uygun şekilde saklanacaktır.

İlgili uygulama kapsamında kişisel verilerinizi ve/veya kişisel veri işleme faaliyetine yol açacak bir içeriği paylaşmanız halinde 6698 sayılı Kanun’ un 11. maddesi kapsamında düzenlenen haklara sahip olacağınızı hatırlatır ve buna bağlı talepleriniz olması halinde, Başvuru Formu’nu doldurarak “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” göre istanbul.kvkk@roche.com adresi üzerinden bizlerle paylaşmanızı rica ederiz.